Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P17/99: Sverige med Arvid Brorsson möter England

Arvid Brorsson

Arvid Brorsson


Sverige och England möts den här helgen i en dubbellandskamp. Den första av dessa avgörs i kväll då lagen möts på Kungsängens IP kl. 18:00. ÖSKs Arvid Brorsson är uttagen till den svenska truppen, men får börja på bänken. Eftersom det rör sig om en träningslandskamp lär han dock kunna räkna med att få speltid idag och/eller på söndag då den andra matchen avgörs i Täby.

SvFF: Startelvan i hemmalandskampen

Tillägg: Svensk vinst men ”Arre” kvar på bänken.
Ett sent mål i den 88:e matchminuten av Anel Ahmedhodzic (Nottingham Forest) gav Sverige vinsten i den första av dubbellandskamperna mot England. ÖSKs Arvid Brorsson började matchen på avbytarbänken och där fick han även lov att avsluta den. En ny möjlighet till speltid får han i morgon då den andra landskampen spelas i Täby.

SvFF: Imponerande seger mot England

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.