Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: Starkt lag mot IFK Norrköping

Vi har nu kommit till den tidpunkt på året då det börjar glesas ut bland fotbollsmatcherna i kalendern – speciellt på kvällstid. Men i morgon kväll har vi i alla fall ett av ÖSKs U-lag i aktion. Det är ÖSKs 16-åringar som avslutar sitt seriespel med en match mot IFK Norrköping.

Till matchen har ÖSK kallat ett ovanligt starkt lag med förstärkning från både spelare som normalt representerar U17 samt de tre pojklandslagsspelarna från U15-truppen.

Matchtrupp: Simon Gustavsson (mv, U17), Martin Andersson (mv), Lucas Parkedal Stenfelt (U17), Carl Henning, Fredrik Karlsson, Manne Ljunghaga (U17), Helmer Andersson (U15), Joel Nilsson, Jonathan Forsberg, Marcus Kanto (U15), Max Häll, Malcolm Stolt, Gabriel Yildiz, Johannes Hjulström, Adam Bark (U17), Odilon Sangwa (U17), Nadir Ayeva (U15) och Abbubakar Abduwalli.

Anledningen till den här starka truppsammansättningen i en match som egentligen inte betyder så mycket är nog, att man sneglat en del mot nästa veckas DM-final mot BK Forward. Men det är klart – att slå lag från Norrköping är alltid trevligt.

u16-mot-peking

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.