Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Jonas Ask nominerad till tävling om Årets Fan.

Mångsyssleri är inte något Jonas Ask är främmande för. Här sköter han både resultatrapportering då ÖSK Söders damer har match samtidigt som han ser till att det är bra fart i söderdamernas twitterflöde.

Mångsyssleri är inte något Jonas Ask är främmande för. Här sköter han både resultatrapporteringen då ÖSK Söders damer har match samtidigt som han ser till att det är bra fart i söderdamernas twitterflöde.

Söderdamernas superledare Jonas Ask har nominerats som en av deltagarna i Unibets tävling om Årets Fan. Jonas, som lite blygsamt titulerar sig själv damlagsansvarig, sköter i princip allt (förvisso med god hjälp av många ledare, vilka han i allmänhet själv har rekryterat) i föreningen utom att spela själv. Däremot har han väl vid några tillfällen hoppat in hos Söders herrar då det varit målvaktskris.

Från nomineringstexten.
Utan Jonas skulle klubben antagligen inte ens finnas eller vara så framgångsrik som den är idag. När Jonas kom till föreningen fanns det knappt ett lag. Nu har de gått stadigt upp i seriesystemet och spelar i division 1. Jonas gör verkligen allt för Söder, han är där först och lämnar sist vare dag. Han tvättar kläder, skjutsar och hämtar spelare som har svårt att hinna från jobbet. Han betyder allt! Han lägger ner all sin fritid för att damlaget ska gå runt och för att alla ska trivas. Jonas jobbar ständigt med att utveckla klubben och få spelare och ledare att känna sig som hemma.

Tävlingen kommer att avgöras av en jury i december månad. Segraren får ett personligt pris värt 10.000 kronor, samt 20.000 kronor som kan användas av klubben till materialinköp.

Unibet: Jakten på Årets fan har börjat!

1 kommentar – kommentera

Pernilla

Om någon är värd det är det du Jonas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.