Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Bortamatch mot Sollentuna

ÖSKs allsvenska trupp är inte de enda som åker från Örebro till Stockholm nu på söndag. Även U19 ställer kosan österut men kommer att landa vid Sollentunavallen i Tureberg. Anläggningen är väl mest känd för sina friidrottstävlingar, men där finns även gräs- och konstgräsplaner. Den senare fungerar även som bandyplan för Helenelunds IK vintertid. Dessutom finns det två ishallar samt en friidrottshall (under uppförande). Sollentunavallen ligger naturskönt vid Edsviken. (Jag har bott i Sollentuna, om nu någon skulle undra).

Seriespelet har nu kommit så långt att de flesta lagen inte längre har något att spela för. (Att bara två lag går till slutspel är i ”snålaste” laget, tycker jag). Varken ÖSK eller Sollentuna har alltså inte så mycket att spela för. Sett till tabellplaceringen så borde det vara en klar fördel för ÖSK, men Sollentuna såg bra ut då de var i Örebro, så det kan säkert bli en tuff match ändå. Dessutom brukar de här andranivålagen från Stockholmstrakten vara hårt jobbande och fysiskt välutrustade lag. Hemmamatchen vanns av ÖSK med knappast möjliga resultat (1-0).

Till Sollentuna reser följande Matchtrupp: Douglas Bjäresten (mv), Gustaf Frank (mv), Oscar Sandberg, William Gunnarsson, Lukas Hjort, Axel Pålsson, Viktor Franssila, Gabriel Fernsten, Oliver Kåhed, Mikael Loön, Kevin Johansson, Mirza Turan, Rodin Deprem, Simon Danielsson, Ebrima Jaiteh och David Holm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.