Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: Bortamatch mot City

ÖSK U16 – laget som man aldrig riktigt vet var man har reser till Eskilstuna för att möta City. ÖSKarna skulle nog må bra av en vinst nu – både för moral och tabellplacering. Detsamma gäller dock även för motståndarna. Vi får se vem som vill och kan mest.

ÖSK har kallat följande matchtrupp: Martin Andersson (mv), Gabriel Moshél (U15), Fredrik Karlsson, Carl Henning, Joel Nilsson, Johan Aphrem, Max Häll, Malcolm Stolt, Lukas Juhler, Jonathan Forsberg, Samuel Nielsen, Gabriel Nyström, Oliver Ljunghaga, Gabriel Yildis, Johannes Hjulström och Abbubakar Abduwalli.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.