Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Serieledarna kommer till Behrn

ÖSK U17 gästas i morgon av Helsingborgs IF Akademi. Skåningarna är serieledare och behöver som saker och ting ser ut just nu ytterligare en seger för att vara säkra på att gå till en av slutspelets semifinaler.

Efter två starka resultat i söderled sviktade ÖSK i sin senaste match hemma mot BK Häcken. Spelet var dock, tycker jag, bättre än vad slutresultatet 2-4 antyder. Det finns alltså en anledning till att revanschera sig och att göra det mot Helsingborg skulle väl sitta bra. ÖSK är tillräckligt starkt för att kunna ge sina besökare en rejäl match. Om och när allt stämmer.

Följande spelare har kallats: Simon Bladh (mv), Simon Gustafsson (mv), Lucas Parkedal Stenfelt, John Kakraba, Henrik Westher, Sebastian Ternevid, Manne Ljunghaga, Albin Zidaric, Edwin Lundkvist, Joseph Spångberg, Nadir Ayeva, Odilon Sangwa, Adam Leijon, Adam Bark, Jonathan Aronsson, Arvid Brorsson, Isac Eklöf samt en spelare från U16.

Nya i truppen jämfört med den senaste matchen är Sebastian Ternevid (som varit sjuk) och Arvid Brorsson (som spelat med U19 och U21). Nadir Ayeva från U15-truppen gjorde ett av målen mot Häcken och har fått förnyat förtroende. Adam Bark är med sina 20 mål delad skytteligaledare.

u17-mot-hif

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.