Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam/Ungdom: JDM-final i kväll

ÖSKs yngre och äldre flickor följer upp den gångna helgens SM-gruppspel med att i kväll möta ett kombinationslag från IFK Hallsberg/Vretstorps IF i en JDM-final. Tråkigt nog är det bara dessa två lag som anmält sig till tävlingen så det blir final direkt.

ÖSK kommer till Hallsberg, där matchen spelas, med följande Matchtrupp: Stina Koskilampi, Hanna Persson, Elin Löfgren, Emma Pettersson d.y., Emma Pettersson d.ä., Klara Thorsén (k), Emy Karlberg Traav, Vanessa Mujic, Ebba Lundkvist, Agnes Andersson, Anna Meijer, Emma Östlund, Linnea Wetterberg, Amanda Nordenby, Sima Bahho och Alicia Norberg.
Laget coachas av Niclas Collgård och Åsa Thörner.

Eftersom det inte finns någon juniorserie och bara två lag var anmälda till DM blir det här den enda matchen det här laget spelar tillsammans. De flesta känner dock varandra från U-serien.

Jämfört med SM-matcherna så har några spelare som är äldre än 16 år tillkommit i truppen och några av de yngsta försvunnit ur truppen.

Utan att veta alltför mycket om motståndet tycker jag att det här är en match som ÖSK borde kunna vinna. Nästan alla spelare i en tilltänkt startelva har redan prövat på div 1-fotboll med ÖSK Söder.

jdm-damer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.