Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖLFF samlar flickeliten i Sköllersta

ÖLFF drar samman tre åldersgrupper till Sköllersta för match, träning och teori. Programmen är anpassade efter respektive grupps status. De yngsta är flest och stannar längst medan det den äldsta gruppen har en match mot Rynninges damlag i fokus.


F02.
Hela 40 flickor är kallade för ett läger som sträcker sig från eftermiddag fredag den 7 oktober till söndag den 9 oktober. ÖSK Söders Niclas Collgård är åldersklassens distriktsförbundskapten. Från ÖSK Ungdom har följande spelare kallats: Lisa Davidsson (mv), Ellen Beijer, Tilda Ståhl, Erica Andersson, Sanna Lundström, Alma Larsson, Eila Wennerholm, Olivia Rundberg, Cornelia Fernsten och Vanessa Mujic.
ÖLFF: KALLELSE: F02 – Höstläger


F01.
Distriktsförbundskapten Mikael Herndal har kallat 29 spelare för ett läger/sammandragning under lördagen den 8 oktober och söndagen den 9 oktober. Från ÖSK Ungdom/Söder har följande spelare kallats: Linnea Wetterberg, Ebba Lundqvist, Medina Secovic och Ebba Modin.
ÖLFF: KALLELSE: F01 – Höstläger


F00.
Distriktsförbundskapten Marianne Eklöf har kallat 15 spelare för söndagsmatchen mot Rynninges damlag. Från ÖSK Söder har följande tre spelare kallats: Agnes Andersson, Stina Koskilampi (mv) och Emma Östlund
ÖLFF: KALLELSE: F00 – Höstlägerdag


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.