Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Hemmamatch mot Häcken

ÖSK U17 har de senaste två veckorna rest en hel del buss söderut. Först till Halmstad och sedan till Malmö. Med hem till Örebro har de haft bra resultat mot topplag i serien även om poängutbytet inte blev större än två.

Den här helgen väntar ett i alla fall på papperet enklare motstånd. BK Häcken kommer till Behrn Arena för att göra upp om de tre poäng som står på spel. I vårmatchen mellan lagen blev det 2-2 och ÖSK vill säkert bättra på det resultatet.

Till matchen har följande Matchtrupp kallats: Simon Bladh (mv), Simon Gustafsson (mv), Martin Trinh, Manne Ljunghaga, Lucas Parkedal, John Kakraba, Joseph Spångberg, Edwin Lundqvist, Jonathan Aronsson, Henrik Westher, Isac Eklöf, Albin Zidaric, Odilon Sangwa, Adam Leijon, Adam Bark, Nadir Ayeva (U15) samt spelare från U16.

Sebastian Ternevid saknas på grund av sjukdom medan Gustav Pauly och Harald Detlofsson är skadade.


u17-mot-hacken


Återstående matcher.

2016-10-01 14:00 U17 Allsvenskan Södra Örebro SK FK – Helsingborgs IF Akademi
2016-10-09 14:00 U17 Allsvenskan Södra Jönköpings Södra IF – Örebro SK FK
2016-10-14 18:00 U17 Allsvenskan Södra Örebro SK FK – IF Elfsborg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.