Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Årets sista på GPP IP

soder-mot-fanna
I den näst sista serieomgången för året tar ÖSK Söders damer emot Fanna BK från Enköping. Det blir den sista seriematchen på hemmaplan. I den sista omgången nästa vecka åker laget till Västerås för att möta seriesegrarna från BK 30

Motståndarna har redan fått lov att acceptera det faktum att det för deras del blir fotboll i div 2 nästa år. Frågan är om detta innebär att de kommer till spel avslappade utan den extra stress som en streckkamp innebär eller om de bara är allmänt resignerade.

För söderdamernas del har hösten inneburit att truppen förlorat en hel del spelare av olika anledningar. I den på sätt och vis minnesvärda förlustmatchen i Nyköping förra helgen, då lagen gjorde tre övertidsmål, skadade sig lagkapten Silvia Erkisi medan Lisa Sundell blev rödkortsutvisad. Det är alltså ytterligare två viktiga kuggar som inte finns tillgängliga den här gången. Saknas gör även bland annat Lisa Lindahl som nyligen tvingades lägga av efter en knäskada, samt Josefin Zandén och Sophie Pettersson som båda är fotskadade.

Till matchen har följande spelartrupp kallats: Ida Lindell (mv), Stina Koskilampi (mv), Hanna Persson, Rachaelle Swami, Klara Thorsén, Elin Börjesson, Joline Jakobsson, Emy Karlberg Traav, Agnes Andersson, Emma Pettersson, Emma Östlund, Olivia Puhls, Amanda Nordenby, Wilma Franssila, Emma Tivemo (k) och Emelie Lundqvist.

Med tanke på att F16 SM spelas den här helgen finns det ytterligare överväganden att göra, då startelvan skall tas ut till den här matchen.

ÖSK Söder Dam: Fanna BK på besök

2016-09-23_123241

GPP_IP

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.