Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P15/01: Kanto från start då Sverige möter Norge

Idag spelas den andra landskampen i dubbelmötet mellan Norge för Sveriges 15-åringar. Matchen spelas i Mora och börjar redan kl. 12:00. (För att killarna skall kunna komma hem i vettig tid, antar jag). I den svenska startelvan kommer ÖSKs Marus Kanto att få göra sin landslagsdebut från start på sin invanda plats på det inre mittfältet. Helmer Andersson som spelade så gott som hela den första landskampen får däremot börja på bänken.

SvFF: P15 avslutar debutsäsongen i Mora


Tillägg: Svensk förlust i andra landskampen.
Det blev en svensk förlust då andra delen av dubbellandskampen avgjordes i Mora. Det gästande laget vann med 3-2 – ett resultat som dessutom den svenske förbundskapten Magnus Wikman tyckte var rättvist. Och då kan väl det svenska spelet inte ha varit så värst bra.

Marcus Kanto spelade från start och blev utbytt i den 58:e minuten (speltid 2*40). Helmer Andersson började på bänken men blev inbytt redan efter 28 minuter.

SvFF: P15-förlust i Mora

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.