Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: KIF Örebro motståndare i DM-finalen

Igår kväll såg det ut som om kvällens DM-semifinal mellan Rynninge IK och KIF Örebro blivit senarelagd av någon anledning som förmodligen var Rynninges spelschema. Idag ser det ut som om matchen inte alls blir av på grund av att Rynninge inte vill eller kan spela den.


rynninge-kif-orebro


Det är alltså KIF Örebro som blir söderdamernas motståndare i DM-finalen. Det hade de säkert blivit ändå om matchen mot Rynninge verkligen spelats.

DM-finalen är i distriktets tävlingskalender inplanerad söndagen den 16 oktober. Detta är dock inte någon bra dag för KIF eftersom de spelar damallsvenskt borta mot Djurgården dagen innan. Bättre då förmodligen att matchen spelas någon kväll under den därpå kommande veckan, då damerna har ett landslagsuppehåll. Mindre bra i så fall kanske för ÖSK Söders damer som spelar sin sista seriematch redan den första oktober.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.