Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: Onsdagsmatch mot Karlstads BK

Efter den imponerande 7-2 vinsten från helgen trots att laget spelade med bara nio utespelare under hela andra halvleken får ÖSK U16 starta med fullt lag igen. Motståndarna från Karlstads BK slutade sist i grundserien efter 18 matcher och bara med två poänggivande men bara oavgjorda matcher.

ÖSK har kallat följande spelare till matchen: Jacob Nilsson (mv U15), Martin Andersson (mv), Ryad Iskahdziehev (U15), Carl Henning, Joel Nilsson, Gabriel Moshél (U15), Oliver Ljunghaga, Jonathan Forsberg, Lukas Julher, Gabriel Yildiz, Johannes Hjulström, Gabriel Nyström, Samuel Nielsen, Max Häll, Malcolm Stolt och Dino Salcinovic (U15).

Lite oklart när den här matchen börjar. ÖLFF anger 20:00, vilket är ovanligt sent. Laget skriver på sin webbplats att avsparken är redan kl. 19:30

u16-mot-kbk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.