Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Årets svåraste bortamatch

ÖSK U17 är idag i Skåne där de möter topplaget Malmö FF. OK, bortamatcherna mot Elfsborg är kanske ännu svårare – där verkar det som om det är omöjligt att vinna för något lag från ÖSK. Men att MFF har riktigt bra lag på den här nivån är oomtvistligt. ÖSK kommer från förra veckans 4-4 resultat på bortaplan i Halmstad. Då gjorde Adam Bark alla ÖSKs mål. Vi får se om han hittar rätt den här helgen också.

ÖSK kommer med följande Spelartrupp: Simon Gustafsson (mv, -00), Martin Trinh (-00), Henrik Westher, Manne Ljunghaga (-00), Nadir Ayeva (-01), Albin Zidaric, John Kakraba, Adam Leijon, Adam Bark (-00), Isac Eklöf, Jonathan Aronsson, Joseph Spångberg, Sebastian Ternevid, Simon Bladh (mv), Edwin Lundkvist, Arvid Brorsson, Odilon Sangwa (-00) och Lucas Parkedal Stenfelt (-00)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.