Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U15: Knapp vinst i Säffle

ÖSK U15 är efter 14 omgångar fortfarande obesegrade i den regionala serien efter en 4-3 bortaseger mot Sifhälla/Säffle. I dagens match verkar alltså marginalerna ha varit knappa. Fast hur knappa de var vet vi inte förrän matchdomaren har fullgjort sina rapporteringsskyldigheter.

Inför den här matchen valde man från ÖSKs håll att vila Helmer Andersson och Marcus Kanto som är landslagsuttagna veckan som kommer. Dessutom var Nadir Ayeva, lagets främste målskytt, med U17-laget till Malmö. Slutligen var några av killarna med i gårdagens U16-match i Eskilstuna. Så det var väl inte direkt ett toppat lag som ÖSK ställde upp med den här gången. Det räckte till seger – om än knappt.

De 11 som startade (ÖLFF): Jacob Nilsson (mv), Alen Rasak, Ryad Iskhadzhiev (k), Salcinovic, Samuel Hafdell, Viktor Norrman, Ibrahim Ahmed Kamil, Karl Andershed, Joel Andersson Segerlind (U14), Algot Strömberg och Sebastian Forsberg (U14).
På bänken satt: Simon Norrman (mv), David Jansson, Béchir Elsgard Brolin, Lucas Karlsson, Olle Brorsson och Alexius Vestlund Bergquist

Kul att se att två spelare från U14 fick chansen att visa upp sig och dessutom spelade från start.

Tillägg: Nu har matchrapporten kommit och det var helt klart betydligt mer dramatiskt än vad jag trodde. Hemmalaget gjorde sina tre mål i första halvlek och ÖSK låg alltså under med 3-0 i halvtid. Andra halvlek dominerades sedan av ÖSK som successivt jobbade sig ikapp innan Ibrahim Ahmed Kamil avgjorde matchen till ÖSKs fördel. Vinstmålet gjordes med bara en minut kvar av den ordinarie matchtiden.

Matchfakta (2*40):
14. 1-0 Anton Ingves
21. 2-0 Anton Ingves
27. 3-0 Anton Ingves
32. Varning Joel Andersson Segerlind
46. 3-1 Lucas Karlsson
59. 3-2 Sebastian Forsberg
65. 3-3 Ibrahim Ahmed Kamil
79. 3-4 Ibrahim Ahmed Kamil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.