Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Brommapojkar på besök

I en match som egentligen skulle ha spelats igår kväll, men som av naturliga skäl fick lov att flyttas, möter ÖSK U19 i eftermiddag serieledarna från Brommapojkarna. En tuff motståndare som inte lär ge hemmalaget några omotiverade favörer.

Efter att ha varit inne i en formmässigt sämre period under sommaren har ÖSKarna skärpt till sig och har nu fem matcher utan förlust på raken. Dessutom gör laget mål igen – 18 stycken på de 5 matcherna.

Spelarna i U19-truppen har nog den tuffaste matchningen av alla ÖSKs spelartrupper. De får ofta ta ett stort ansvar då ÖSK spelar sina U21-matcher, vilket sätter sin prägel både före och efter dessa matcher. U21-laget spelade sin senaste match så sent som i tisdags (Åtvidaberg borta). Jag tyckte dock att ÖSK klarade sig igenom den matchen på ett vettigt sätt – sett ur ett U19-perspektiv. Nästa U21-match spelas inte förrän den 27 september (Åtvidaberg igen, fast då hemma) så jag tror att Rickard Torstensson den här gången kan matcha sitt lag utan att hänsyn till U21-matcherna stör speciellt mycket.

ÖSKs matchtrupp: Douglas Bjäresten (mv), Gustaf Franck (mv), Lukas Hjort, Albin Ödberg, Oscar Sandberg, Viktor Franssila, Gabriel Fernsten, Axel Pålsson, Rodin Deprem, Kevin Johansson, Mirza Turan, Oliver Kåhed, Mikael Loön, Marcus Karlsson, David Holm, Ebrima Jaiteh och Simon Danielsson.

u19-mot-bp

2 kommentarer – kommentera

Ösk

Var matchas Alfred Ajdarevic? Borde inte u19 vara bra?

Ficedula hypoleuca

Han har än så länge bara spelat U21-matcher. Varför han inte spelar U19 är en väldigt bra fråga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.