Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Samling på Torget

svartvita-torget
ÖSK anordnar i eftermiddag en samling på Stortorget i samarbete med restaurangerna Satin och Sorella. ÖSK har ju fått en fredagsmatch i kväll och det är nog ur publiksynpunkt inte så attraktivt. Det finns ingen tradition i Örebro av att vika två timmar av en fredagskväll till fotboll på Behrn Arena. De viktiga företagskunderna lär knappast ta sina kunder till arenan då motståndarna kommer från Sundsvall. Stampubliken kommer nog i rätt så hög grad, men knappast så många fler.

En av utmaningarna för ÖSK Fotboll, som enligt den senaste Visionen vill spela sin fotboll inför fullsatta läktare, är att locka personer som idag inte är tillräckligt intresserade att någorlunda regelbundet komma till Behrn Arena.

Genom det här arrangemanget hoppas man förmodligen att kunna binda ihop arbetsveckans slut med den allsvenska fotbollsmatchen som börjar några timmar senare. Kanske är förhoppningen även att de fotbollsintresserade skall locka med sig mindre fotbollsintresserade kolleger på dubbelarrangemanget.

Eftermiddagens arrangemang verkar i första hand att vända sig till en yngre ”kund”grupp. Ogifta dessutom, eftersom en familjefar eller -mor för den delen knappast lär undkomma familjens fredagskrav för att i stället kunna dricka öl på Stortorget.

ÖSK: Svartvita torget – after work i samarbete med Satin & Sorella

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.