Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Bortamatch mot Åtvidaberg

ÖSK har en bortamatch mot Åtvidaberg senare idag. ÖSK har inte lagt ut någon trupp än på sin hemsida. Kanske att man fortfarande jobbar med att försöka ringa ihop en trupp. Nej, skämt åsida – man har väl inte riktigt hunnit med att få ut informationen än efter kvällsmatchen mot Hammarby igår.

Enligt den information jag fått kommer ÖSK att representeras av en U19-trupp. Eftersom det bara återstår två träningsdagar innan ÖSKs match mot GIF Sundsvall vill tränarna förmodligen ha tillgång till en så komplett A-trupp som möjligt för dessa träningar. Annars så finns det väl några spelare i den utökade A-truppen som skulle må bra att få en match i benen även om det bara rör sig om en U21-match.


Tillägg:
ÖSKs matchtrupp: Gustaf Franck (mv), Oscar Sandberg, Gabriel Fernsten, Axel Påhlsson, Mikael Loön, Mirza Turan, Kevin Johansson, Rodin Deprem, Simon Danielsson, Adam Bark (U17), Isak Eklöf (U17), Arvid Brorsson (U17), Alfred Ajdarevic (A), Sebastian Ring (A), Anton Fagerström (mv, A), Jonathan Lundberg (A), Carl Ekstrand Hamrén (A) och Brendan Hines-Ike (A).

Kommentar: Det blev en betydligt mer ”A-betonad” trupp än vad jag räknat med och hört i förväg.I den ingår även tre spelare från U17, däribland Adam Bark som ju gjorde fyra mål på Halmstads BK i helgens U17-match. Adam är för övrigt 00:a, även om han tillhör 99:orna truppmässigt.


Åtvidaberg ställer upp med en matchtrupp i vilken många av spelarna har en hel del erfarenhet från spel i Allsvenskan och Superettan.

Matchtrupp Åtvidaberg: Anton Aletorn (mv, U19), Gustav Halvardsson (A, mv, 0), Adrian Pettersson (U19), Christoffer Wide (U19), Gustav Ring (U19), Hampus Holmgren (A, 28), Jon Birkfeldt (A, 12), Björn Westerblad (A, 254), Daniel Rambin (U19), Jens Jakobsson (A, 49), Marjan Cosic (A, 16), Mohammad Amiri (U19), Oliver Bohlin Westman (A, 0), Simon Marklund (A, 14), Amel Komina (U19), Eldin Lugonja (U19) och Samuel Holm (A, 9)

Matchen spelas på Kopparvallen med avspark kl. 17:00. Som vanligt tillhandahåller Åtvidaberg en webbströmmad videosändning som man kan köpa för 49 kronor.

Åtvidabergs FF: U21-laget tar emot Örebro SK

1 kommentar – kommentera

ÖSK

6 spelare frön ÖSK A trupp medverkar..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.