Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: Förlust mot Västerås IK

Det blev inte någon flygande start då B-slutspelet startade i den regionala serien. Förutsättningarna såg innan match inte helt oävna ut. Motståndarna från Västerås hade man slagit för några veckor sedan och hemmaplansfördelen var ÖSKs. Men, men – det verkar vara svårt att få den här truppen att hålla sin lägstanivå tillräckligt högt. Den här gången blev det Västerås som fick trepoängaren.

Matchfakta ÖLFF (2*40):
32. 0-1 Shani Iseberi
63. 0-2 Bender Abduselam Beyan
71. Varning Alexius Vestlund Bergquist

Spelartrupp: Gabriel Moshél (U15), Gabriel Nyström, Johannes Hjulström (k), Carl Henning, Max Häll, Gabriel Yildiz, Lukas Julher, Dino Salcinovic (U15), Alexius Vestlund Bergquist (U15), Samuel Nielsen, Martin Andersson (mv), Johan Aphrem, Joel Nilsson, Jacob Nilsson (mv, U15) och Alen Rasak (U15)

Det är kanske på sin plats att påpeka, att ÖSK har nästan ett halvt lag med 00-or som redan tagit steget upp till U17. I den här matchen saknades Simon Gustafsson (mv), Martin Trinh, Lucas Parkedal, Manne Ljunghaga, Adam Bark och Odilon Sangwa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.