Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

NA (Mittmedia) organiserar om sporten

NA, som sedan slutet av förra året tillhör lokaltidningskoncernen Mittmedia, genomför idag en omorganisation av sin sportbevakning. Arbetet på koncernens sportredaktioner kommer att ledas av en anonym sportchef placerad på okänd ort, förmodligen någonstans i Norrland. Jag har försökt att googla mig fram till hur den nya sportredaktionen är organiserad, men inte lyckats med detta. Så det kanske är hemligt.

Kvar i Örebro finns en redaktion bestående av Henrik Brändh som numera har befattningsbeteckningen Reporter/samordnare. Utöver Henrik består den lokala redaktionen av reportrarna Jonas Brännmyr, David Hellsing, Johan Tollén samt altmeister Lasse Wirström. Gabriel Rådström tituleras TV-reporter medan Martin Löf Nyqvist tycks sakna portfölj. Dessutom använder man sig av en del frilansreportrar som till exempel den flitige David Flatbacke-Karlsson.

Vi får se hur detta kommer att påverka tidningens möjligheter att följa ÖSK och övriga lokala sportutövare. Jag hoppas att Henrik och hans kolleger får möjlighet att fortsätta sin rapportering med minst nuvarande ambitionsnivå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.