Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Hemmamatch mot Täby

ÖSKs juniorer möter precis som Söders damer Täby FK i lördagens match. (Jag undrar om Täby-lagen delar buss till Örebro).

Lördagens två motståndare ligger sida vid sida i den juniorallsvenska mittfåran – ÖSK en poäng före men med betydligt sämre målskillnad. Täby är en av de ambitiösa klubbar som lyckas hålla sig kvar i juniorallsvenskan utan att ha någon draghjälp från en klubb med representationslaget i Allsvenskan eller Superettan. Deras seniorlag spelar inte högre än i div 3. Dessutom är det väl så att de fyra stora klubbarna Djurgården, AIK, Hammarby och Brommapojkarna suger till sig de flesta av de bästa fotbollstalangerna.

Matchtrupp: Douglas Bjäresten (mv), Gustaf Franck (mv), Oscar Sandberg, Lucas Parkedal-Stenfelt (-00), Alex Hahne, Gabriel Fernsten, Axel Påhlsson, Viktor Walldén, Kevin Johansson, Mikael Loön, Mirza Turan, Marcus Karlsson, Rodin Deprem, Simon Danielsson, David Holm och Ebrima Jaiteh

Den här matchen var tidigare utlagd med starttiden 15:00. Denna är nu ändrad till 13:00.

u19-taby-hemma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.