Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Bortamatch mot Halmstad

ÖSK U17 kan se fram emot en tuff bortamatch mot Halmstad BK i morgon (lördag). Halmstad är ett av de lag som fortfarande har slutspelsstrecket inom synhåll, men de kan knappast unna sig någon poängförlust. Det är bara två lag som går till slutspelet från norr resp. söder. För ÖSKs del kan man möjligen skymta samma streck någonstans i fjärran. För att kunna ta sig dit krävs det nog en säsongsavslutning (6 matcher) utan förlust och det är nog att hoppas på för mycket.

Till Halmstad reser ÖSK med följande Matchtrupp:
Simon Bladh, Simon Gustafsson, Martin Trinh, Joseph Spångberg, Edwin Lundqvist, Manne Ljunghaga, John Kakraba, Jonathan Aronsson, Arvid Brorsson, Albin Zidaric, Henrik Westher, Adam Bark, Isac Eklöf, Adam Leijon, Odilon Sangwa plus spelare från U16.

Saknas gör Sebastian Ternevid (sjuk) och Lucas Parkedal-Stenfelt som för andra veckan i följd tar steget upp till U19. När säsongen startade spelade han fortfarande med U16-laget.

Matchen spelas på Halmstad Arena med avspark kl. 15:00.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.