Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: Västerås IK igen

För lite drygt en vecka sedan möttes ÖSK U16 och Västerås IK i den regionala serien. ÖSK vann den gången med 4-0 efter ett hat-trick av Max Häll. Sedan dess är serien avslutad och lagen börjar nu ett slutspel. ÖSK lyckades tyvärr inte ta sig till A-slutspelet det här året – det fattades tyvärr några poäng.

För B-slutspelets del har seriemakarna gjort det enkelt för sig. I ÖSKs slutspelsgrupp ingår nämligen de sex sista lagen från grundserien. Man hade ju kunnat blanda lagen från de olika grundspelsserierna för att få lite omväxling, men jag antar att saker som resornas längd har haft en viss betydelse. Ingen vill väl resa alltför långt för en match i ett B-slutspel. Lagen kommer att spela mot varandra i en enkel serie – alltså antingen hemma eller borta.

Till matchen mot Västerås IK med en sen starttid en fredagskväll har följande Matchtrupp kallats: Martin Andersson (mv), Jakob Nilsson (mv, U15), Carl Henning, Johan Aphrem, Joel Nilsson, Alen Rasak (U15), Gabriel Moshel (U15), Max Häll, Lukas Julher, Johannes Hjulström, Dino Salcinovic (U15), Alexius Bergqvist Vestlund (U15), Gabriel Yildiz, Samuel Nielsen, Abbubakar Abduwalli och Gabriel Nyström.

u16-osk-vik

Slutställningen i grundserien.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.