Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Mot sjätte raka?

soder-mot-taby
Med fem raka segrar i släptåg kan ÖSK Söders damer se tillbaka på en bra höst. Fyra omgångar återstår för de flesta av lagen. De som spelar färre har fortfarande sin VIK-ledighet att ta ut någon av de kommande helgerna.

Söder kommer från en stark insats mot Sätra som tyvärr kostade en del. Det var sista matchen för det superstabila mittbacksparet Hannah Uhlan och Lisa Lindell. I fortsättningen lär vi inte få se någon av dem ta plats i söderdamernas mittlås. Hannah har lämnat med ett amerikanskt flygcertifikat i sikte och för Lisas del slutade matchen mot Sätra i förtid med ett trasigt knä. Färdigspelat för Lisa med andra ord som redan tidigare gått igenom och långt och jobbig rehabilitering av det andra knäet. Nu finns det väl bra kandidater som kan ta över, men givetvis tråkigt ändå när karriären tar stopp mer eller mindre frivilligt.

ÖSK Söder Dam: Lindahl tvingar upp skorna på hyllan!

Till lördagsmatchen har följande Matchtrupp kallats: Ida Lindell (mv), Stina Koskilampi (mv), Hanna Persson, Rachaelle Swami, Ebba Lundkvist, Lisa Sundell, Klara Thorsén, Elin Börjesson, Linnea Wetterberg, Silvia Erkisi (k), Agnes Andersson, Anna Meijer, Emma Östlund, Olivia Puhls, Amanda Nordenby, Wilma Franssila, Emma Tivemo och Emelie Lundqvist.

Utöver Hannah och Lisa saknas den här veckan även Joline Jakobsson som är gulkortsavstängd. Dessutom saknas fortfarande Josefine Zandén och Sophie Pettersson, som ännu inte är spelklara efter sina fotskador. Plats i truppen har i stället Stina Koskilampi, Rachaelle Swami, Ebba Lundkvist, Anna Meier och Amanda Nordenby tagit.

För Söder gäller att laget i händelse av vinst tar över andraplatsen från Sätra, som har sin VIK-weekend denna vecka.

ÖSK Söder Dam: Matchdags igen

soder-taby

GPP_IP

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.