Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Allsvenskan: Sista pusselbiten lagd

Av någon anledning brukar SvFF vänta med att fastställa dag och tid för matcherna i den näst sista allsvenska omgången skall spelas. Så även i år. Kanske beror det på planeringen av sändningstider etc. Av naturliga skäl vill/kan man inte ha den här omgången alltför utspridd. Samtidigt som – antar jag – resurserna är begränsade på grund av att C More även sänder hockey den här tiden på året. Därför väntar man för att ge de vad man tror kommer att bli de mest intressanta matcherna de bästa sändningstiderna. Eller så är anledningen något helt annat.

Hur som helst med det. Nu har ÖSKs sista hemmamatch för säsongen fått sin tid fastlagd. ÖSK kommer att möta Östersund måndagen den 31 oktober klockan 19:00. I den sista omgången spelar som bekant ÖSK på bortaplan mot Elfsborg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.