Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U15: Vinst över Forward

ÖSK mötte BK Forward i går kväll på Ekängs plast i en match i den regionala serien. ÖSK än så länge obesegrade i den serien hade förlustnollan att försvara. Forward hade revansch från vårmatchen att utfordra.

Det första mötet mellan lagen slutade med en knapp seger med 2-1 för ÖSK. Även den här gången blev det en knapp seger för de svartvita, som två gånger fick lov att kvittera ett underläge innan Samuel Hafdell gjorde segermålet halvvägs in i andra halvlek.

Jag kan inte låta bli att imponeras av den styrka som Örebro-lagen visar upp i den här åldersklassen. ÖSK har ett mycket starkt lag med tre stycken pojklandslagsspelare. Forward har fått stryk av ÖSK i båda matcherna, men bara med uddamålet. Karlslund håller andraplatsen i serien och har bara två förluster (mot ÖSK och Forward).

Matchfakta (ÖLFF, 2*40):
20. 0-1 Bojan Culafic
23. 1-0 Nadir Ayeva (straff)
27. 1-2 Malte Lundmark (straff)
45. 2-2 Marcus Kanto
60. 3-2 Samuel Hafdell

De 11 som startade: Jacob Nilsson (mv), Helmer Andersson (k), Marcus Kanto, Ryad Iskhadzhiev, Nadir Ayeva, Dino Salcinovic, David Jansson, Gabriel Moshél, Ibrahim Ahmed Kamil, Alexius Vestlund Bergquist och Algot Strömberg
Avbytare: Simon Norrman (mv), Alen Rasak, Samuel Hafdell, Viktor Norrman, Béchir Elsgard Brolin, Lucas Karlsson och Karl Andershed

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.