Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Se septemberfotboll för halva priset

Svenska Spel återkommer med sin Spelkortskampanj under september månad. Om man har ett sådant kort kan man köpa en biljett för halva priset. De svenska SEF-klubbarna i Allsvenskan och Superettan har reserverat 500 biljetter per match för detta ändamål.

För ÖSKs del är det åskådare i matcherna mot GIF Sundsvall (16.9) och Gefle IF (26.9) som kan dra nytta av det här erbjudandet.

Av den information som Svenska Spel lagt ut är det oklart vilken typ av biljetter det handlar om. Är det bara ståplats eller går det även att köpa rabatterade sittplatser med detta erbjudande? Dessutom verkar det som om det bara är när man köper biljett i biljettkassan som erbjudandet kan utnyttjas.

ÖSK kommer förmodligen att lämna mer information kring detta erbjudande då det drar ihop sig till matchen mot GIF Sundsvall.

Svenska Spel: Fotboll för halva priset resten av september

Jag är väl lite tveksam till om detta erbjudande kommer att ge så värst många extraåskådare till ÖSK-matcherna. Beroende på kravet att man skall ha ett av Svenska Spels spelkort samt på att det bara (verkar det som) går att utnyttja erbjudandet om man köper biljetten personligen. Däremot är det väl tänkbart att personer som ändå hade tänkt att se matchen och köper biljetten vid entrén utnyttjar erbjudandet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.