Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P15/01: Två från ÖSK då Sverige möter Norge


Det yngsta och i augusti uppstartade pojklandslaget för åldersgruppen kommer den här månaden att möta Norge i en dubbellandskamp. Matcherna spelas den 20 september på Siljansvallen i Gagnef och två dagar senare på Prästholmens IP i Mora.

Förbundskapten Magnus Wikman har tagit ut en landslagstrupp bestående av 16 utespelare och 2 målvakter. Bland de uttagna återfinns Helmer Andersson som även var med landslaget i Finland samt Marcus Kanto som gör debut i landslaget. Helmer är mittback och Marcus en konstruktiv mittfältare med bra passningsfot och blick för spelet.

De två spelarna tillhör ÖSK Ungdoms U15-trupp som tränas av Håkan Juhlin.

SvFF: Andra samlingen för P15-landslaget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.