Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Dam-DM: ÖSK Söder får bortamatch på hemmaplan

Lottningen – eller hur man nu burit sig åt för att fastställa spelordningen – till slutspelet i årets Dam-DM är nu klar. Lagen har dessutom kommit överens om tid och spelplatser. ÖSK Söder dam har som motståndare i semifinalen fått Yxhults IK. De gjorde ett starkt gruppspel och spelade oavgjort mot KIF Örebro (efter bonusstraffar) samt besegrade Skyllbergs IK.

Yxhult spelar sin vardagsfotboll i div 4 och gick till semifinal i DM som bästa tvåa. I matchen mot ÖSK Söder kommer de att kunna dra nytta av tre bonusstraffar. Att göra mål på sådana verkar de inte ha några problem med – mot KIF Örebro slog de in tre.

Matchen kommer att spelas tisdagen den 20 september. Yxhult är hemmalag, men matchen kommer ändå att spelas på Söders hemmaplan Grönpepparparkens IP.

I den andra semifinalen som spelas på onsdagen möts Rynninge IK och KIF Örebro.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.