Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: Oavgjort mot Skiljebo

ÖSK U16 avslutade grundserien i den regionala serien med ett oavgjort 1-1 resultat mot västeråslaget Skiljebo. ÖSK tog ledningen i första halvlek genom Max Häll som verkar ha kommit in i ett bra målflyt för tillfället. En gulkortsutvisning på Malcolm Stolt i mitten av andra halvlek ställde till det och med en man mer på planen kunde Skiljebo kvittera – men inte mer.

Lagets hemsida: Referat: Skiljebo SK – Örebro SK

Matchfakta (SvFF, 2*40):
26. 0-1 Max Häll
32. Varning Malcolm Stolt
54. Varning Malcolm Stolt
54. Utvisning Malcolm Stolt
64. 1-1 Pontus Collander

Laguppställning: Simon Gustavsson (k) – Ryad Iskahdziehev (41), Carl Henning, Fredrik Karlsson (82), Joel Nilsson(ut 51, in 82) – Max Häll, Marcus Kanto (41), Jonathan Forsberg, Samuel Nielsen (ut 58, in 71) – Malcolm Stolt (ut 20, in 30) (utv 54), Abbubakar Abduwalli (ut 71).

Avbytare: Simon Norrman (mv, U15), Johan Aphrem (41), Lukas Juhler (in 20, ut 30, in 41), Gabriel Nyström (in 51) och Oliver Ljunghaga (in 58)

I och med den här slutställningen kommer det att bli ett B-slutspel för ÖSKarna. Laget har tyvärr inte varit tillräckligt konsistent för att motivera en plats i A-slutspelet. Bra resultat (4 av 6 poäng mot överlägsna serievinnarna Borens IK till exempel har blandats med sämre som de dubbla förlusterna mot Karlslunds IF). Att laget redan under vårsäsongen ”tappade” två riktigt bra spelare i backlinjen till U17-truppen hjälpte inte heller saken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.