Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U-lagen: Matcher på tre fronter

ÖSKs U-lag spelar alla tre sina matcher under söndagen. Om inte annat en test på bredden i U-trupperna eftersom det blir svårt att låna spelare utan att det lämnar ett hål efter sig. Som tur är är ÖSK Ungdoms U15-trupp spellediga och de har fått låna ut en del spelare.


U19.
ÖSKs juniorer har en rätt lång resa framför sig eftersom motståndaren på bortaplan är GIF Sundsvall. ÖSK kommer till Sundsvall med fem matcher utan förlust i bagaget. Då räknar jag in de två U21-matcherna som spelades under augusti eftersom det är U-laget som bär upp stora delar av dessa matchtrupper. Speciellt vinsten på bortaplan mot Degerfors imponerade med tanke på att hemmalaget matchade 7 spelare från sin A-trupp.

Matchtrupp (SvFF): Oscar Sandberg, Ebrima Jaiteh, Rodin Deprem, Albin Ödberg, Kevin Johansson, Lukas Hjort, Marcus Karlsson, Axel Påhlsson, Viktor Walldén, Mirza Turan, Mikael Loön, Simon Danielsson, Douglas Bjäresten (mv), Viktor Franssila och Lucas Parkedal Stenfelt (U17)

Avspark kl. 15:00


U17.
ÖSKs pojkallsvenska lag kommer till matchen med en vinstsvit på tre matcher. Speciellt den senaste vinsten då laget vann med 7-1 borta mot Limhamn/Bunkeflo imponerade med tanke på resa etc. I morgon, när IFK Norrköping kommer till Behrn Arena, blir det en match med ett visst derbystänk över sig. För några år sedan var Norrköping klart bättre i matcher på den här nivån men ÖSK har successivt blivit starkare.

ÖSK har aviserat att de kommer med följande Matchtrupp: Simon Bladh (mv), Simon Gustafsson (?, mv), Martin Trinh, Albin Zidaric, Sebastian Ternevid, Joseph Spångberg, Arvid Brorsson, Jonathan Aronsson, Edwin Lundqvist, Manne Ljunghaga, Adam Bark, Adam Leijon, Isac Eklöf, Odilon Sangwa, Henrik Westher, Lucas Parkedal, Nadir Ayeva (U15) och John Kakraba.

ÖSK U17 - Norrköping


U16.
Det yngsta U-laget skulle egentligen ha spelat sin match redan på lördagen. Men den blev senarelagd till söndagen, vilket nog skapade en del planeringsproblem. Motståndarna från Skiljebo har i paraktiken redan kvalificerat sig för A-slutspelet, så det vore en fin skalp att få med sig hem från den sista matchen i grundserien.

Följande Matchtrupp har kallats: Simon Gustavsson (mv), Simon Norrman (mv, U15), Fredrik Karlsson, Joel Nilsson, Carl Henning, Ryad Iskahdzhiev (U15), Malcolm Stolt, Max Häll, Lukas Julher, Marcus Kanto (U15), Jontahan Forsberg, Abbubakar Abduwalli, Samuel Nielsen, Oliver Ljunghaga, Johan Aphrem och Gabriel Nyström.

Avspark kl. 14:00 på Hamre IP i Västerås.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.