Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Herr: Ny förlust minskar chanserna till avancemang

ÖSK Söders herrar låg efter vårens matcher etta i Div 6 Norra. Hösten har dock inte inletts på något bra sätt. Efter förluster mot IFK Lindesberg, Bobby BK och igår även mot Lillkyrka IF samt oavgjort mot Hovsta som den enda poänggivande matchen har laget rasat ner under det övre kvalstrecket.

Än är möjligheterna att nå kvalplatsen till femman borta. Men eftersom laget står över i den nästa sista omgången har de bara 9 poäng kvar att spela om. Kvalplatskonkurrenterna från Lillkyrka har fyra matcher samt dessutom en bättre målskillnad.

Söder har dock ett i alla fall på pappret lättare program. Läget ser med andra ord rätt kärvt ut, men eftersom det är fotboll det handlar om så kan fortfarande nästan allt hända.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.