Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sex mål av Tivemo

Emma Tivemo

Emma Tivemo


Söderdamernas matcher i den så kallade Utvecklingsserien är inte något som Bloggen normalt följer – man måste ju trots allt dra sina gränser någonstans. Men detta förhindrar givetvis inte att bra nyheter alltid har en plats här.

Som till exempel när Emma Tivemo gör sex mål i samma match och dessutom spelade fram till det sjunde som gjordes av Joline Jakobsson. Detta är nämligen precis vad som hände när ÖSK Söders damer skickade hem sina kolleger från Västerås BK 30 med ett inte alltför smickrande resultat från besöket på GPP IP.

Nu hoppas vi att Emma tar med sig målformen till lördagens bortamatch mot Sätra.

ÖSK Söder Dam: Regnet det bara öste ner…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.