Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Valgardsson skall opereras

NA skriver, att Logi Valgardsson måste opereras. Han rapporterades vara på väg att ta tillbaka sin plats i spelartruppen för några veckor sedan, men råkade sedan ut för ett bakslag. Nu har man bestämt sig för att låta honom undergå en operation. Det här innebär med största sannolikhet att det är färdigspelat för hans del den här säsongen. Även om läkningen och efterföljande rehab går snabbt är det inte troligt att han får spela så länge man anser att man har fullgoda ersättare.

Jag kan inte tycka annat än att rekryteringen av Martin Lorentzson har visat sig lyckosam. Efter att ha haft sina ordinarie mittbackar skadefria och tillgängliga under i princip två års tid har vi sett skadeproblem både till höger och till vänster i backlinjen. Bra då att ha en rutinerad och erfaren ytterback att kasta in.

Beträffande Astrit Ajdarevics skada är det ännu för tidigt att säga hur pass allvarlig den är. Blödningen måste väl gå ner först, antar jag.

NA: Tvingas till operation: ”En återfallsskada”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.