Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Bortamatch mot Degerfors

ÖSK möter Degerfors i en U21-match med avspark kl. 17:00 i kväll. Till matchen har följande spelartrupp kallats:
Douglas Bjäresten (mv), Gustaf Franck (mv), Brendan Hines-Ike, Lukas Hjort, Viktor Franssila, Ebrima Jaiteh, Oliver Kåhed, Mirza Turan, Mikael Loön, Viktor Walldén, Alfred Ajdarevic, Simon Danielsson, Rodin Deprem, Carl Ekstrand Hamrén, Kevin Johansson, Arvid Brorsson och Sebastian Ring.

Det är alltså en trupp som som vanligt till större delen består av spelare U19-truppen förstärkta med de spelare från A-truppen som av olika anledningar blev över i gårdagsmatchen mot Falkenberg. Med tanke på att de flesta av juniorerna kommer från en tuff match Gefle som spelades så sent som i förrgår blir det väl inte helt lätt att ta ut kvällens startelva.


Degerfors matchtrupp (SvFF): Rasmus Eliasson (U19), Joel Kyrksjö Beckman (U19), Oliver Nilsson (A), Ronny Sabo (A), Adrian Johansson (U19), Peter Samuelsson (A), Jonathan Sjöqvist, Erik Sachs (A), Sebastian Olsson (A), Amor Layouni (A) och Oscar Klasson (mv, A)
Ersättare: Jakob Carlson (U19), Filip Stankovic (U19) och Andreas Jansson (U19)


Tillägg: ÖSK vann med 1-0. Målet gjordes av Mirza Turan i den 48:e minuten. Ett bra resultat mot en motståndare som i alla fall på papperet såg starkare ut än vad ÖSK ställde på benen.

NA: Turan stor derbyhjälte för ÖSK
Degerfors IF: U21 föll mot ÖSK på matchens enda mål
Nya Wermlandstidningen: Degerfors U21-lag föll trots bra insats
ÖSK: Axel Kjäll summerar U21-derbyt mot Degerfors (video)

Laguppställning: Gustaf Franck – Lukas Hjort, Brendan Hines-Ike, Carl Ekstrand Hamrén, Sebastian Ring – Rodin Deprem (46), Arvid Brorsson, Mirza Turan, Alfred Ajdarevic – Simon Danielsson (50.), Viktor Walldén
Avbytare: Douglas Bjäresten (mv), Mikael Loön (46), Ebrima Jaiteh (50), Viktor Franssila, Oliver Kåhed och Kevin Johansson.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.