Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U14: Crown Plaza Elite Cup färdigspelad

ÖSK U14 har i helgen varit i Danmark och deltagit i Crown Plaza Elite Cup. Det blev seger för ÖSK i den första matchen mot Brøndby IF med 2-1 och i dagens placeringsmatch mot FC København med 3-2. Detta innebar att ÖSK placerade sig på 7:e plats i 12-lagsturneringen.

Övriga två gruppspelsmatcher förlorade ÖSK mot Borussia Dortmund (0-3) och FC Nordsjælland (2-5).

ÖSKarna verkar ha haft lite otur när grupperna lottades, eftersom just Borussia Dortmund och FC Nordsjælland tycks ha varit de starkaste lagen. De möttes i finalen som Dortmund vann med 7-6 efter straffsparkar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.