Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U14: Crown Plaza Elite Cup

ÖSK U14 är den här helgen i Köpenhamn för spel i Crown Plaza Elite Cup. Som framgår av namnet rör det sig om en elitcup med inbjudna lag. I cupen deltar sammanlagt 12 lag. Utöver danska lag deltar från Sverige IFK Göteborg och Malmö FF. Övriga icke-danska lag är Borussia Dortmund, Hamburger SV, SL Benfica, Strømsgodset IF samt Vålerengen IF. Ett i sanning internationellt startfält.

Gruppspelet startar i kväll då ÖSK möter Brøndby IF. I morgon efter lunch står Borussia Dortmund för motståndet och på kvällen spelas den sista gruppspelsmatchen mot FC Nordsjælland. På söndag spelas ett slutspel för de tre gruppettorna samt den bästa tvåan. Övriga lag spelar placeringsmatcher.

Crown Plaza Elite Cup: Spelordning och resultat.

Resultat i den första matchen: ÖSK-seger med 2-1.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.