Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Back to business

CqwyD7qW8AUV7Cw
Efter att ha gjort en avstickare i riktning damallsvenskan är det dags för seriös seriefotboll igen på Grönpepparparkens något ojämna gräsmatta. Serietvåorna från Boo FF besöker Örebro i sin jakt på de flyktande västeråsgurkorna i BK30.

Vårmatchen mellan Boo och Söder verkar ha utvecklats till en riktig holmgång om något sådant är möjligt inom damfotbollens ram. Matchens domare hade helt klart sitt gula kort i beredskap och såg sig föranledd att visa detta inte mindre än åtta gånger. Dessutom med påbackning av det röda vid två tillfällen. Matchen, som slutade med en 3-2 vinst till hemmalaget efter det att Söder hämtat upp ett 2-0 underläge, avgjordes med hjälp av en straffspark på övertid. Läge för en hel del dramatik med andra ord om de två lagen väljer att fortsätta där den förra matchen slutade.

ÖSK Söder har kallat följande Matchtrupp: Ida Lindell (mv), Stina Koskilampi (mv), Hanna Persson, Hannah Uhlan, Lisa Sundell, Klara Thorsén, Elin Börjesson, Joline Jakobsson, Silvia Erkisi (k), Agnes Andersson, Anna Meijer, Emma Östlund, Olivia Puhls, Sophie Pettersson, Wilma Franssila, Emma Tivemo och Emelie Lundqvist.

Saknas i matchtruppen gör bland annat säsongens främsta målskytt Josefine Zandén samt mittbacken Lisa Lindahl.

ÖSK Söder Dam: Tätt med matcher nu

Matchinfo Söder Dam - Boo

GPP_IP

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.