Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Lördagsmatcher för U17 och U19

U17.
ÖSK U17 reser ungefär så långt söderut som det går i den här serien för att möta Limhamn/Bunkeflo på Brovallen – på några stenkasts avstånd från Öresundsbron. Lördagsmotståndarna delar den sista platsen i serien med Motala AIF. En sämre målskillnad gör dock att skåningarna ligger allra sist. Speciellt det egna målskyttet verkar vara ett av lagets problemområden. Bara 12 gjorde mål på 18 matcher räcker inte till så många poäng. I de senaste två omgångarna har laget dock bara förlorat med 2-1 mot starka lag som IFK Göteborg och serieledarna från Helsingborg.

ÖSK kommer med två raka segrar i ryggen och hoppas givetvis att en tredje skall hjälpa dem att klättra förbi IFK Göteborg i tabellen.

Till matchen i Skåne är följande Matchtrupp kallad: Simon Gustafsson (mv, U16), Simon Bladh (mv), Manne Ljunghaga, Lucas Parkedal-Stenfelt, Edwin Lundqvist, Jonathan Aronsson, Henrik Westher, Isac Eklöf, Sebastian Ternevid, Albin Zidaric, Odilon Sangwa, Adam Leijon, Adam Bark, Joel Nilsson (U16), Lukas Juhler (U16), Max Häll (U16) och Fredrik Karlsson U16).


U19.
För ÖSK U19 är det en hemmamatch som står på programmet. ÖSK och motståndarna från Gefle är två av fyra lag på 26 poäng efter 18 omgångar. Vinst i den här matchen ger alltså möjlighet att koppla grepp på ett mindre knippe av konkurrenter.

ÖSK kommer närmast från en U21-match i tisdags då de gjorde hyfsat ifrån sig i vad som nominellt var en U21-match mot Jönköping Södra.

Matchinfo U19 ÖSK Gefle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.