Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: Länsderby på Behrn Arena

Inklämd mellan kvällens cupmatcher möter ÖSK U16 Degerfors IF i en match i den regionala serien. En måstematch för hemmalaget om man skall kunna hålla förhoppningarna om en plats i A-slutspelet vid liv.

Till kvällens match har följande Matchtrupp kallats: Simon Gustavsson (mv), Martin Andersson (mv), Lucas Parkedal Stenfelt, Fredrik Karlsson, Carl Henning, Joel Nilsson, Samuel Nielsen, Jonthan Forsberg, Lukas Julher, Max Häll, Gabriel Yildiz, Johannes Hjulström, Abbubakar Abduwalli, Oliver Ljunghaga, Malcolm Stolt, Ryad Iskahdzhiev (U15) och Alexius Vestlund Bergqvist (U15).

U16 ÖSK - DIF

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.