Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Juniorerna möter Jönköping

Det blir som väntat en ren U19-trupp som tar sig an J-Södra, då B-slutspelet av U21-serierna inleds. ÖSK har reserverat alla sina A-truppsspelare för cupmatchen mot Karlstads BK i morgon. Med största sannolikhet har kvällens motståndare gjort något liknande, eftersom även de har en cupmatch i morgon.

ÖSK har kallat följande Matchtrupp till kvällen: Ebrima Jaiteh, Rodin Deprem, Albin Ödberg, William Gunnarsson, Gabriel Fernsten, Kevin Johansson, Lukas Hjort, Hampus Lundgren, Marcus Karlsson, Axel Påhlsson, Oliver Kåhed, Viktor Walldén, Mirza Turan, Mikael Loön, Gustaf Franck (mv), Simon Danielsson, Simon Gustafsson (mv, U16) och Viktor Franssila.

2016-08-23_112507

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.