Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Första slutspelsmatchen redan i morgon

Lagen som deltar i U21-allsvenskan håller just nu på att planera in sina matcher i vad som i alla fall på papperet kallas slutspel. För lagen i B-slutspelet är det väl närmast en fråga om att spela av dessa matcher – även då de är svåra att pressa in i det ”riktiga” spelprogrammet.

För ÖSKs del har den här planeringen inneburit att det blir en första match redan i morgon, då Jönköpings Södra IF kommer till Örebro. För båda lagen ligger matchen inklämd mellan en allsvensk omgång och den match i Svenska Cupen, som skall spelas på onsdag. ÖSK möter ju Karlstad BK och J-Södra reser till Vänersborg för en motsvarande match.

Från ÖSKs sida har man planerat att komma med ett lag bestående av spelare från U19-truppen och med största sannolikhet gäller samma sak för J-Södra. Deras U19-lag är riktigt bra och för tillfället slåss de i toppen av juniorallsvenskan mot topplagen från Stockholm. De mötte ÖSK på Behrn Arena i början av augusti och vann då med 4-1 – låt vara efter det att en lite märklig och tidig utvisning på Lukas Hjort gjorde det lättare för dem.

Matchen kör igång kl. 18:00 och det är Namik Idrizovic från Örebro som står för rättsskipningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.