Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U14: Klara för regionalt spel nästa år

ÖSK U14 kvalificera sig igår för spel i den regionala serien nästa år. IFK Kumla besegrades med 7-0 och även om det finns en matematisk möjlighet att laget inte går vidare så är den möjligheten väldigt teoretisk (förutsätter bland annat en 12-målsförlust för ÖSK i den sista återstående matchen).

Laget, som gjorde en riktigt bra insats i Sverigecupen i början av månaden där de blev tvåa, reser i slutet av veckan till Köpenhamn för att vara med i elitturneringen Crowne Plaza Elite Cup. I denna kommer de i gruppspelet att få möta Borussia Dortmund, Bröndby IF och FC Nordsjälland. Onekligen spännande motståndare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.