Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Förmiddagsmatch mot Motala

Det blir en tidig matchstart för ÖSK U17 då de möter Motala AIF i pojkallsvenskan. Redan klockan 10:30 blåser Christher Johansson från Örebro igång matchen. Anledningen till den tidiga avsparken är givetvis att man skall hinna göra klar arenan för ÖSKs kvällsmatch mot AIK.

Söndagsmotståndarna från Motala är redan avhängda och kommer – om inget under inträffar – att spela en division lägre nästa år.

ÖSKarna har inte riktigt kunnat övertyga så här långt under hösten. Bortavinsten mot Falkenberg i den senast omgången indikerar dock att formen kan vara på väg tillbaka. Med tanke på vad ÖSK resp. Motala presterat i serien vore allt annat än tre poäng en besvikelse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.