Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Herr: Poängtapp i Hovsta

ÖSK Söders herrar var i går kväll i Hovsta för ett div 6-möte med förortslaget. Slutresultatet 2-2 var väl inte helt i Söders smak. Som flera gångar tidigare under den här säsongen inledde Söder matchen med att hamna i ett 2-0 underläge. Laget hann dock både reducera och kvittera under den första halvleken. Inget av lagen gjorde sedan några mål i den andra, varför en poäng slarvades bort och de övriga två delades.

Söder hade nog gärna gått fullt i den här matchen. Efter den förra omgångens förlust mot starka IFK Lindesberg släppte Söder greppet om serieledning och potentiell direktuppflyttning till femman. Gästerna från Lindesberg såg starka ut och kommer nog inte att förlora så många poäng under hösten. I och med Hovstaresultatet är Söder två poäng efter och har dessutom en avsevärt sämre målskillnad. Seriesegern ser därför för tillfället rätt avlägsen ut.

Roligt var det dock att i ÖSKs matchtrupp hitta en återvändare till ÖSK- familjen. Simon Hartman var för ca 10 år sedan en ung och mycket lovande mittfältare i ÖSKs dåvarande talanglag. Simon drabbades dock av en knäskada och sedan blev det inte mer fotboll för ÖSK Ungdom, som laget hette. Nu dyker han alltså upp i matchrapporten från gårdagsmatchen. Alltid kul att se när gamla favoriter dyker upp igen. Med i gårdagsmatchen var för övrigt även Zammi Strömblad, som även han tillhört Håkan Juhlins talangtrupp.

Matchfakta (ÖLFF):
15. 1-0 Emil Karlsson
17. 2-0 Filip Uddmyr
35 2-1 Simon Khepizadeh Hartman (straff)
38. 2-2 Kawar Haji

ÖSK Söders matchtrupp: Danny Leonardsson (mv), Simon Torstensson (mv), Pontus Lövgren, Anton Landenmark, Peter Lars Jarrah, Karzan Ali Pour, Simon Khepizadeh Hartman, Ejub Hadzimesic, Zlatko Zindovic (k), Kawar Haji, Lars Hjalmarsson, Andreas Lissmats, Fredrik Jonsson, Zammi Strömblad, Fredrik Lundgren och Patrik Sucurovic Hedström.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.