Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Franssila förstärker truppen

Wilma Franssila - söderdamernas senaste nyförvärv.

Wilma Franssila – söderdamernas senaste nyförvärv.


ÖSK Söder Dam skriver på sin webbplats, att truppen förstärks med Wilma Franssila, som tagit steget över från KIF Örebro till söderdamerna. Wilma, som började spela sin fotboll med ÖSK Ungdom, gick rätt tidigt till KIF Örebro och har under de senaste två åren tillhört KIF Örebros A-trupp. Något damallsvenskt spel har det dock inte blivit för hennes del och med junioråldern passerad känns en övergång till ÖSK Söder som ett rätt naturligt steg.

Den 20-åriga mittfältaren beskrivs som en träningsvillig tvåvägsspelande mittfältare. Helt klart en förstärkning för ÖSK Söders damlag.

Wilma kommer in i ett intensivt skede för ÖSK Söders damer och kan se fram emot ett tätt matchande. I morgon (onsdag) spelar laget DM-matcher i Sköllersta, på söndag är det bortamatch mot DFK Värmbol i div 1. På onsdag nästa vecka väntar årets stormatch på GPP IP, då damallsvenska Eskilstuna United kommer för match i Svenska Cupen. Sedan är det inte långt till lördag, då serietvåan Boo FF besöker Örebro och GPP IP.

ÖSK Söder Dam: Välkommen Wilma Franssila

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.