Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Dagens namn var Adam

ÖSK U17 besegrade på bortaplan Falkenbergs FF med 3-2. Segern verkar dock ha suttit långt inne. Först i den 86:e minuten kunde Adam Bark slå in ÖSKs tredje mål. Adam hade även på sedvanligt sätt givit ÖSK en tidig ledning i den 7:e minuten. Lite av hans specialitet verkar det som. Hemmalaget gjorde sedan två rätt snabba innan Adam Leijon kunde utjämna till 2-2.

Matchfakta:
07. 0-1 Adam Bark
10. 1-1 Douglas Andersson
23. 2-1 Andreas Johansson
36. 2-2 Adam Leijon
86. 2-3 Adam Bark

Beträffande vilka som spelade får man nog ta SvFF:s uppgifter med en nypa salt. ÖSK har listat 11 spelare i systemet av vilka två är målvakter. Jag antar att fler var med på resan – förmodligen från U16-truppen.

De här finns i alla fall med på den Preliminära Truppsammanställningen: Simon Gustafsson (mv), Henrik Westher, Sebastian Ternevid, Albin Zidaric, Adam Leijon, Adam Bark, Jonathan Aronsson, Joseph Spångberg, Simon Bladh (mv), Edwin Lundkvist och Lucas Parkedal Stenfelt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.