Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Trångt på ÖSK-bänken – Lundberg och Ekstrand Hamrén debuterade för Rynninge

Det börjar bli trångt på ÖSKs avbytarbänk efter sommarens spelarförvärv. I våras kunde det hända, att ÖSK fick lov att ta in någon junior från U19 för att avbytarbänken skulle se fulltalig ut. I dag har man kunnat kosta på sig att låna ut två spelare till Rynninge IK, vilka kämpar för ett förnyat div 2-kontrakt.

Carl Ekstrand Hamrén och Jonathan Lundberg är nu båda registrerade som ungdomslån för Rynninge IK, vilket i princip innebär att de under resten av säsongen kommer att vara tillgängliga för bägge klubbarna. En bra lösning för båda spelarna som givetvis behöver spela riktiga seriematcher som gäller något. I Rynninges fall gäller de dessutom en hel del.

NA: ÖSK-lånen debuterade – då räddade Karahmet Rynninge

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.