Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

En helg utan hemmamatcher

Den här helgen mitt i augusti inträffar något så ovanligt som att inget av ÖSK-familjens representationslag spelar hemma. ÖSK Söder Dam skulle egentligen ha gjort det, men deras motståndare VIK Västerås har ju packat ner fotbollsgrejorna på grund av spelar- och poängbrist. Men det här händer på bortaplan.

U16.
Match om någon timme på Idrottsparken i Norrköping. Fast om den Idrottsparken är densamma som den numera omdöpta Östgötaporten är oklart. Förmodligen inte.  En viktig match för ÖSKs sextonåringar som skall försöka bygga vidare på det momentum som förhoppningsvis två segrar över Eskilstuna City har givit.

ÖSK har kallat följande spelare till matchen: Simon Gustavsson (mv), Martin Andersson (mv), Manne Ljunghaga, Fredrik Karlsson, Carl Henning, Joel Nilsson, Ryad Iskahdziehev (U15), Max Häll, Malcolm Stolt, Samuel Nielsen, Oliver Ljunghaga, Suliman Nassri, Lukas Julher, Jonathan Forsberg, Gabriel Yildiz, Abbubakar Abduwalli och Alexius Vestlund Bergqvist (U15).


U19.
Bortamatcherna mot Vasalund brukar aldrig vara lätta. Har inte sett till någon laguppställning än, vilket ger en möjlighet att spekulera. Antalet tillgängliga spelare i A-truppen överstiger efter sommarens truppomflyttningar 18. Det blir således spelare över. Vilket öppnar för spel med Rynninge eller varför inte U19. Vi får se vad man väljer att göra idag.

Matchens spelas på Skytteholms IP och börjar kl. 16.


U17.
U17 möter Falkenberg på bortaplan i morgon. En match som ÖSK borde kunna vinna eftersom motståndarna inte övertygat i årets serie. Det har i och för sig inte ÖSK gjort heller. En hel del bero väl på vilket lag man förfogar över. Martin Trinh och Adam Bark bör vara tillbaka efter sin landslagsutflykt till Finland, vilket stärker laget.

Avspark söndag kl. 14:00 på Kristineslätts naturgräs i Falkenberg.


U15.
U15 har inget förrän de möter Degerfors på bortaplan mitt i veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.