Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: Seger mot City

ÖSK U16 tog en programenlig vinst mot Eskilstuna City när de två lagen för andra gången möttes i den regionala serien. Seger med 4-0 på bortaplan och på hemmaplan blev det visserligen ett mål mindre, men ändå ett klart godkänt resultat.

ÖSK tog en tidig ledning genom Oliver Ljunghaga som redan i den 9:e minuten kunde ge hemmalaget ledningen. Säkert väldigt kul för Oliver som tillbringat det mesta av säsongen på avbytarbänken, men den här gången fick spela från start.

Segern säkrades sedan i mitten av den andra halvleken genom Lucas Parkedal Stenfelt, som väl får kallas U17-lag efter att ha flyttats upp till den truppen. Med en ordinarie minut fastställde sedan Johannes Hjulström slutresultatet till 3-0.

Tack vare dubbelvinsten mot City har ÖSKarna avancerat i tabellen och det hägrande slutspelsstrecket är nu bara tre poäng avlägset.

Lagets hemsida: Matchreferat ÖSK – Eskilstuna City FK

Matchfakta (2*40):
09. 1-0 Oliver Ljunghaga (Gabriel Yildiz)
65. 2-0 Lucas Parkedal Stenfelt (Max Häll)
79. 3-0 Johannes Hjulström (Max Häll)

Laguppställning: Simon Gustavsson (k) – Lucas Parkedal Stenfelt (73), Fredrik Karlsson, Carl Henning, Joel Nilsson – Oliver Ljunghaga (61), Jonathan Forsberg (59), Lukas Julher (ht), Samuel Nielsen (55) – Gabriel Yildiz (ut 41, in 59), Abbubakar Abduwalli (41)

Avbytare: Martin Andersson (mv), Johannes Hjulström (41), Max Häll (41), Malcolm Stolt (41), Suliman Nassri (55), Ryad Iskahdzhiev (61, U15), Alexius Vestlund Bergqvist (73, U15)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.